Takimet në Balldre dhe Torovicë, Ndreu: “Mbështetje pa ekuivok nga të majtë e të djathtë”

1317

Në kalendarin e takimeve të radhës për organizimin e garës për 14 Majin ndalesat e radhës kanë qenë Torovica dhe Balldreni.

Në këto takime Ndreu ka ritheksuar dy mendësitë e ndryshme që janë në garë. Dy modele që janë larg njëri tjetrit. Modelit të punës, dëgjimit, dhe adresimit të problematikave të komunitetit apo modelit të cilin e njihni shumë mirë sa rezultate sjell.

Lexojeni të plotë statusin e Ndreut:

Balldreni dhe Torovica sonte ishin demostrimi me i qarte I mbeshtetjes pa ekuivok nga te majte dhe te djathte!

Ata erdhen te qarte per diferencen e dukshme mes nesh dhe atyre qe vegjetuan 4 vite me pare dhe e bene Bashkine Lezhe nje katastrofe menaxheriale!

Ska asnje dileme tashme, rruga jone drejt fitores eshte e pandalshme, sepse modeli qe ne ofrojme eshte ne driten e diellit, me e dukshme se kurre, dhe me e besuar nga gjithekush!
Faleminderit Balldre dhe Torovice, qe na respektuat me pjesemarrje dhe fryme mbeshtetje!