Si ju duken kandidatët e opozitës?/ Deputeti i Lezhës flet për Breaking News

712

I ftuar në emisionin Breaking News në Top Channel deputeti i PS Eduart Ndreca.

Në larminë e pyetjeve që drejtuesja e emisionit i drejtoi z. Ndreca kryesoret dhe më të shumtat ishin ato që gravitonin rreth zgjedhjeve të 14 Majit dhe më konkretisht për 3 Bashkitë e Qarkut Lezhë, Kurbin, Mirditë, Lezhë.

Deputeti Ndreca rikthesoi edhe njëherë se qytetarët që do na japin votën me 14 Maj do të jenë përballë një zgjedhjeje të thjeshtë, aspak të vështirë, për të bërë dallimin midis dy modeleve:

Të atij 2015/2019 të drejtuar nga PD dhe të 2019/2023 të drejtuar nga PS dhe Pjerin Ndreu.

Ndër të tjera drejtuesja e emisioni i ka kërkuar një mendin deputetit Ndreca edhe për kandidatët e opozitës.

Intervista e plotë