Radha e Tales/ Kryebashkiaku i Lezhës: “Banorët e shprehin kudo pëlqimin për ne”

166

Ditë e re, punë e re, për Kryebashkiakun Ndreu.

Bashkë me Adm. Rakaj ai ka inspektuar punimet që po bëhen në Tale 1 për t’i kthyer ato nga vija me gropa gllabëruese në rrugë urbane dhe të kalueshme për banorët dhe automjetet.

Lexojeni të plotë statusin e Ndreut:

Ne Tale 1, njesia Shenkolle, Bashkia Lezhe po nderhyn ne 4 akse rruge, duke permiresuar ndjeshem infrastrukturen e zones!

Takimi me banoret dhe biseda me ta ishte kenaqesi, pasi shprehen qarte mbeshtejen dhe besimin tek ne, si te vetmit qe kemi ndryshuar mentalitetin e punes dhe komunikimit!

“E mira e njerëzve është jeta. Kurse e mira e jetës është te puna.”Leo Tolstoy