“Puna nuk humbet kurrë”, Ndreu takime në çdo njësi e lagje të Lezhës

106

Ndreu vijon pandalur rrugëtimin e tij drejt 14 Majit. Stacionet e tij të radhës kanë qënë Spiteni dhe lagja “Skenderbeg”.

“Puna nuk humbet kurrë”, është shprehur Ndreu. Vetëm kjo e shpjegon këtë frymë mbështetjeje nga të katra anët e Lezhës.  Ndreu ka riktheksuar edhe njëhere se modeli i punës që ka ndërtuar këto vite është e vetmja alternativë përpara.

Lexojeni të plotë:

Sot ishte një tjetër ditë e mrekullueshme në pjesëmarrje, në frymë dhe në mbështetje.
Spiteni dhe lagja e zemrës sime “Skendërbegu”, sot e shprehen qartë qëndrimin e tyre pozitiv ndaj meje dhe ndaj Partisë Socialiste sepse, tashmë është sheshit që e vetmja alternative që ka dhënë prova e fakte që punon, jemi ne!

Me premtimin që nuk keni parë gjë akoma, ju them falëminderit Spiteni e falëminderit lagja “Skendërbeg” për zjarrin që me transmetuat sonte!