Në vend të drunjve e rrangalleve…

1972

Shëtitorja përbuzë lumit Drin në Lëzhe po shpëtohet nga ca drunjë e rrangalle që diku ishin kalbur e diku tjetër rrëzuar e në ndonjë cep tjetër shkulur.

Më në fund u rregullua, kësaj administrate Bashkiake i është dashur jo vetëm të ndreqë gabimet e trashëguara nga pararendësit por edhe të ofrojë zgjidhje më afatgjata.

Tani ndarja e bregut të Drinit, afërmendsh, nuk ka kuptim që të jetë me gardh truri, por vetëm me metalik.

Kalimtarët sot, i kanë përshëndetur punonjësit që shkulën drunjtë e kotë dhe vendosën parmakët metalikë ashtu siç i ka hije një shëtitoreje.

Kjo është një punë e mirë dhe me qëndrueshmëri afatgjatë e që meriton vlerësim e respekt.