Ndreu të rinjve lezhjanë: “Të bashkuar për të mbështetur zhvillimin e Lezhës”

73

Kryetari i Bashkisë Lezhë dhe kandidati i parë socialist i konfirmuar për garën e 14 Majit, ka zhvilluar sot një takim me të rinjtë.

Ai u ka shpjeguar edhe njëherë atyre dallimin thelbësor, ose po të doni, fatal, midis modelit të 2015-2019 dhe atij të 2019-2023.

Ndreu i ftoi të rinjtë të bashkohen për garën e 14 Majit që në Lezhë të mos përsëritet historia e shembullit të pashembullt, që e la Lezhë 4 vite pa asnjë projekt.

Mesazhi i Ndreut për të rinjtë:

Mbi 250 te reja dhe te rinj sonte me te bashkuar se kurre per te mbeshtetur zhvillimin e Lezhes!

Kthimi ne modelin skandaloz te 2015-2019 eshte mision i pamundur per te rinjte lezhjane, qe kane perjetuar nje destabilizim dhe mungese totale pergjegjshmerie me besimin e dhene nga komuniteti!

14 Maji do garantoje vazhdimesine e ecjes para ne permiresimin e jetes te banoreve ne te gjitha zonat! Kjo garanci vjen nga keta te reja e te rinj dhe shume te tjere qe jane me ne cdo dite!