Ndreu takim me banorë në Shënkoll: “Njësia më e madhe e Lezhës, do vijojë të ketë vëmendjen më të madhe!”

802

Kryetari i Bashkisë Lezhë ka zhvilluar një takim banorë të Njësisë Shënkoll, në kuadrin e investimit për rrugën që të lidh me qendrën e kësaj njësie.

Ndreu e ka ndarë me ndjekësit e tij këtë takim, të cilin e ka përcjellur me statusin e mëposhtëm:

Ne Shenkolle, me banoret inspektuam rruget e qendres te cilat ne 2.15km do rehabilitohen dhe asfaltohen me paketen e nderhyrjeve ne rruget e fshatrave.

Ky Investim i bashkelidhet investimeve te tjera ne Njesine Adminsitrative Shenkolle, si “Rruget ne qender Rrile”, “Rruga e Prelajve”, “Rruget ne Gryke Lumi”, “Ujesjellesi i Tales”, Investimet ne varreza, te perfunduara tashme, kanale kulluese dhe vaditese, si dhe projekteve te tjera te rendesishme qe shume shpejt do fillojne dhe do jene te prekshme per banoret.

Shenkolli ka qene ne vemendjen e Bashkise Lezhe jo vetem si njesia me popullsine me te madhe ne Bashkine tone por edhe si njesi me potencial te jashtezakonshem Turistik dhe Ekonomik.