Ndreu në Belgjikë, takohet me lezhjanët që jetojnë në Bruksel

156

Kryetari i Bashkisë Lezhë i shoqëruar nga deputeti Ndreca takohet me lezhjanët në Bruksel.

Në datën 31 Mars 2023, Kryetari i Bashkisë Lezhë zhvilloi një takim produktiv me anëtarë të komunitetit lezhjan në Bruksel, Belgjikë. Në takimin morën pjesë një grup i ndryshëm individësh që përfaqësonin një sërë interesash dhe biznesesh.

Gjatë takimit, Kryetari i Bashkisë trajtoi një sërë çështjesh që prekin komunitetin e Lezhës.

Një nga pikat kryesore të takimit ishte angazhimi i Kryetarit të Bashkisë për të punuar në bashkëpunim me anëtarët e komunitetit për të adresuar sfidat me të cilat përballet qyteti. Kryetari i Bashkisë theksoi rëndësinë e kontributit dhe përfshirjes së komunitetit në gjetjen e zgjidhjeve për këto çështje dhe shprehu gatishmërinë e tij për të punuar me anëtarët e komunitetit për të zhvilluar politika dhe programe nga të cilat do të përfitonin të gjithë banorët e Lezhës.

Të pranishmit në takim u inkurajuan të ndajnë idetë dhe sugjerimet e tyre për përmirësimin e qytetit dhe Kryetari i Bashkisë shprehu vlerësimin e tij për kontributin e tyre. Ai deklaroi se idetë e tyre do të merren parasysh ndërsa qyteti ecën përpara me planet e tij për zhvillim dhe rritje.

Takimi ishte gjithashtu një mundësi për Kryetarin e Bashkisë për të nxjerrë në pah aspektet e shumta pozitive të jetës në Lezhë, duke përfshirë trashëgiminë e pasur kulturore, peizazhet e bukura natyrore dhe ndjenjën e fortë të komunitetit. Të pranishmit, në bazë komenteve, mbeten të impresionuar nga angazhimi i Kryetarit të Bashkisë për ta bërë Lezhën një vend edhe më të mirë për të jetuar, punuar dhe rritur një familje.

Mësohet, se gjatë takimit, kanë qënë të shumtë personat që morën fjalën për të shprehur mbështetjen e tyre për Ndreun me 14 Maj.

Në përgjithësi, takimi ishte një shkëmbim produktiv dhe pozitiv mes Kryetarit të Bashkisë Lezhë dhe anëtarëve të komunitetit të qytetit në Bruksel. Angazhimi i Kryetarit të Bashkisë për të punuar në bashkëpunim me anëtarët e komunitetit lezhjan aty u prit mirë dhe të pranishmit shprehën mirënjohjen e tyre për mundësinë për të shprehur shqetësimet e tyre dhe për të dhënë komente për çështjet që prekin qytetin.

Ndërsa Lezha vazhdon të zhvillohet, është e qartë se Kryetari i Bashkisë njeh rëndësinë e angazhimit me komunitetin dhe të punës së bashku për të krijuar një të ardhme më të mirë për të gjithë banorët e qytetit. Takimi i mbajtur më 31 Mars ishte vetëm një hap në këtë proces të vazhdueshëm dhe është e qartë se Kryetari i Bashkisë dhe komuniteti janë të përkushtuar të punojnë së bashku për të ndërtuar një të ardhme më të ndritshme dhe më të begatë për Lezhën.