Ndreu: “Lagjja Gurra dëshmi e ndryshimit dhe përkushtimit tonë”

80

Pas takimeve me diasporen lezhjane në Athinë dhe Kretë, dhe takimit me Kryebashkiakun e kësaj të fundit, Ndreu ka vijuar në Lezhë tour-in e tij të inspektimeve te punimeve në qytet e njësi administrative.

Konkretisht, ditën e sotme ai përcolli një mesazhi në faqen e tij zyrtare në lidhje me ecurinë e punimeve në lagjen Gurra:

Pata kënaqësinë të inspektoja ecurinë e punimeve të tre rikonstruksionëve të fundit në Lagjen “Gurraj”, ku aktualisht kanë përfunduar të gjitha ndërhyrjet e ndërmarra në pallate, rrugica trotuare dhe ndriçim.

Ndryshimi radikal që kemi bërë në këtë lagje do vazhdojë dhe më tej; më ndërtimin e hapësirave të gjëlbërta dhe me vëndosjen e kanxhëllave në segmentet e trotuareve që ndodhen në lartësi.

Lagjia “Gurraj” është deshmia e ndryshimit dhe konfimimi më i qartë i përkushtimit tonë.