Metaliaj: “Nuk të lidh asgjë me Lezhën”… Manja: “Lezha e ka mirëpritur gjithmonë dibranin”

181

Ndërkohë që në sheshin e Lezhës festohej dhe përcillej mesazhi i përbashkimit të shqiptarëve, e kundërta ka ndodhur në sallën e Kuvendit.

Deputetja e Lezhës Metaliaj është përfshirë në replikë me Ministrin Manja, i cili ky i fundit, edhe pse i pati të gjitha shkaqet nuk e ka humbur kuadrin e gjërë të simbolikës së kësaj dite, kur deputetja Metaliaj i tha “se nuk e lidh asgjë me Lezhën duke nënkuptuar ministrin”, ministri Manja i është përgjigjur atypëraty “se Lezha ka pas vend dhe e ka mirëpritur gjithmonë një dibran”. 

Manja ka rikujtuar edhe njëherë simbolikën e 2 Marsit dhe ka rikthesuar se Lezha ka qënë mikpritëse dhe i ka pranuar në sofrën e qytetarisë së saj jo vetëm Dibranët por të gjithë.

Metaliaj ka bërë thirrje nga salla e Kuvendit, si deputete e Lezhës, që me 3 Mars të marrin pjesë në protestën e opozitës.

Replikat: