Lezhë/ Radha e Balldrenit, Ndreu inspekton shtrimin e 10 rrugëve

381

Është radha e Balldrenit. Ndreu ka më shumë se gjashtë muaj që kryen të paktën tre inspektime në javë në Njësi e lagje të ndryshme të Lezhës.

Nuk është ekzagjerim të thuhet se qyteti e njësitë janë kthyer në kantiere të mëdha ndërtimi të infrastrukturës që fundja, fushatë apo jo, do të sjellin një përmirësim të ndjeshëm të cilësisë së jetës.

Lexojeni të plotë statusin e Ndreut:

Inspektimi i fillimit të punimeve të 10 rrugëve të njësisë së Balldrenit, projekt ky që do fillojë në ditët e ardhshme.

Rrugët do jenë cilësore dhe me standarte të larta ashtu si çdo punim tjetër i bërë nga ne.