Lezhë/ Ndreu vijon me formatin e tij të preferuar të takimeve

339

Ndreu vijon komunikimi e tij në formatin që di të bëjë më mirë. Të dëgjojë me vëmendje ata që vërtetë kanë diçka për të thënë.

Këtë mëngjes ai e nisi me një kafe sëbashku me artistë dhe profesionistë të ardhshëm të qytetit e jo vetëm. Në këtë takim, shprehet Ndreu, pati një diskutim të hapur, kreativ e të sinqertë, ku klima e mirëkuptimit të ndërsjellë e mbizotëroi krejt bisedën me ta.

Lexojeni të plotë statusin e Ndreut:

Në kafe me profesionistet e ardhshem lezhjanë, studentet; ku në një klime dashamirëse u ballafaquam mbi nevojat aktuale që i duhen qytetit, e ku për shumicën e ideve ne posedojmë projekte konkrete që do realizojmë në 4 vitet në vijim.

Kthjellësia dhe freskia e mendjeve të reja është faktor tek i cili do mbeshtetem gjithmonë.