Lezhë/ Ndreu thellon diferencën pritet Zejmeni, Shënkolli, dhe Ungrej

4700

Përditësim i ores 08:00 mbi numerimin e votave ne Bashkine Lezhe.

Pjerin Ndreu PS: 9843
Pashk Gjoni BF: 8591

Deri në këto momente jane numeruar Dajçi, Blinishti, Kallmeti, Balldreni, Shengjini, Kolshi dhe vijon numerimi per kutite e votimit ne qytetin e Lezhes ku Ndreu po thellon dhe diferenca eshte 1252 per kandidatin e Partise Socialiste.

Nuk ka nisur ende numerimi per Njesite Administrative Zejmen, Ungrej dhe Shenkoll.