Lezhë/ Ndreu me të rinj në Shënkoll:”Të mos i kthehemi katrahurës që na lanë”

228

Pas takimit me të rinjtë në Tale, Ndreu ka zhvilluar një takim ditën e sotme edhe me të rinj në Shënkoll.

I shoqëruar nga Administratori Rakaj, Ndreu ka përshëndetur të rinj, i ka falenderuar për frymën e fitores që kanë krijuar dhe gjithashtu u ka theksuar atyre edhe njëherë modelin e mëparshëm të katrahurës të cilit duhet t’i shmangemi me çdo kusht dhe modelit të punën e të projekteve që zhvillojnë qytetin.

 

Lexojeni te plote:

Sonte me te rinj ne Shenkolle. Komunikim i qarte dhe mbeshtetje pa diskutim per 14 Majin.

Fryma e fitores po zgjon te gjithe grupmoshat dhe banoret qe duan zhvillimin, duan punen, duan te mos kthehen me pas ne katrahuren qe na lane!