Lezhë/ Lulishte dhe Shëtitore, një tjetër pjesë e qytetit drejt transformimit

1613

Pak ditë mëparë Kryebashkiaku Ndreu ndau me lezhjanët lajmin e mirë për transformimin e shëtitores dhe lulishtes përgjatë lumit Drin.

Bashkë me tekstin e lajmit ai postoi edhe materialin filmik me renderin final të asaj sesi do të duket lulishtja e re.

Një kënaqësi e veçantë e përcjellë edhe nëpërmjet këngës bashkëngjitur pamjes “O Lissus i lashtë, o Lezha e Re, me ty unë krenohem si sot, edhe dje…”

Ditën e sotme ka qënë vetë Kryeministri Rama që e ka ndarë edhe ai me të gjithë këtë lajm të mirë për Lezhën.

Video materiali mëposhtë: