Lezhë/ Kandidati Gjoni takim në Kolsh: “Edhe 4 ditë nga fitorja”

194

Kandidati i opozitës, ka zhvilluar një takim elektoral në Njësinë Administrative Kolsh.

Ai ka shpehur bindjen se me 14 do të jenë fitues të garës për Bashkinë Lezhë.

Lexojeni të plotë statusin e Dr. Pashk Gjonit:

Në Kolsh, edhe 4 ditë nga fitorja e madhe dhe bashkimi i mbarë popullit të Lezhës për të sjellë ndryshimin. Bashkë jemi shumë, bashkë fitojmë 🇦🇱✌️