Lezhë/ Kandidati Gjoni: “Shihemi ne 18:30”

119

Kandidati i Partisë Demokratike të Berishës për Bashkinë e Lezhës Dr. Pashk Gjoni ka njoftuar përmjes një statusi orën kur do të mbahet takimi me strukturat e kësaj force për prezantimin e tij si kandidaturë e 14 Majit nga kryedemokrati Berisha.

Ndërkohë pjesa tjetër e PD e ka shpallur kandidaturën e saj për 14 Majin, Dr. Sander Markun.

Statusi i Berishës:

Të dashur miq,

Ju ftoj të më ndiqni sot në orën 18.30 në aktivitetin me strukturat dhe anëtarët e PD Dega Lezhë ku prezantojmë kandidatin tonë Dr. Pashk Gjoni për zgjedhjet e 14 Majit! #sb