Lezhë/ Kandidati Gjoni në lagjen Besëlidhja: “Ne jemi shumë!”

417

Kandidati i Koalicionit “Bashkë Fitojmë” ka zhvilluar një takim me banorë të lagjes Besëlidhja në qytetin e Lezhës.

Gjoni ka premtuar se pas 14 Majit do jetë edhe ai një si ata.

Lexojeni të plotë statusin e Dr. Pashk Gjonit:

Në zemër të Lezhës, lagjen “Besëlidhja”, për të lidhur besën me çdo qytetar se, do të jem një ndër ta, edhe pas fitores së 14 Majit.

Askush dhe asgjë se ndal fitoren tonë, fitoren e Lezhës dhe së ardhmes më të mirë të saj.
Ne jemi shumë, shumë më shumë do të bëhemi deri më 14 Maj, për t’i dhënë besim së ardhmes dhe dinjitet çdo qytetari.🇦🇱