Lezhë/ Kandidati Gjoni: “Me 14 Maj marrim në dorë të ardhmen”

248

Kandidati demokrat për Lezhën, ka zhvilluar një takim me strukturat e kësaj force politike në Lezhë.

Fotot e këtij takim kandidati Gjoni i ka përcjellë me këtë mesazh:

Ne do t’i kthejmë dinjitetin qeverisjes lokale dhe Bashkinë Lezhë interesit të qytetarëve

Është shtëpia jonë e përbashkët dhe të gjithë ne ja kemi detyrim përkujdesjen dhe shërbimin për një të ardhme gjithmonë dhe më të mirë.

Më 14 Maj, PD bashkë me popullin e Lezhës marrin në dorën të ardhmen e saj, krejt ndryshe nga modeli që qeverisë sot 🇦🇱✌️