Lezhë/ Kandidati Gjoni: Edhe 72 orë lëmë pas të shkuarën…

309

Kandidati i opozitës Dr. Pashk Gjoni ka publikuar një status të shkurtër në faqen e tij zyrtare pas takimit përmbyllës së fushatës së tij në Lezhë:

Statusi:

Lezha ime, faleminderit 🙏

Edhe 72 orë dhe lëmë pas të shkuarën duke sjellë mbi të gjitha, shpresë dhe besim 🇦🇱✌️