Lezhë/ Del nga rruga autoambulanca me 5 persona brenda

2031

Del nga rruga autoambulanca e Rreshenit me 5 persona.

Lëndohet pacientja, infermieri dhe dy shoqeruesit e pacientes.

Gjatë rrugës për transportimin e një pacienti drejt Spitalit Rajonal të Lezhës, autoambulanca e spitalit të Rrëshenit ka dalë  nga rruga duke u kthyer përmbysur në parcelën përbri autostradës.

Rrethanat të cilat e kanë shkaktuar këtë devijim janë ende të paqarta.