KZAZ Lezhë/ Ndreu udhëheq, fillon numërimi i kutive të qytetit, pritet thellim diference

1601

Prej orës 01:00 të 15 Majit në ZAZ 12 dhe 13 të Lezhës vijon i pandërprerë numërimi i fletëve të votimit për Kryetar.

Pasqyrimi i fundit i rezultatit nga KQZ është ai i orës 06:00 ku Ndreu është 829 vota përpara.

Janë numëruar 58 kuti nga 126 gjithsej rezultatet jane si me poshte:

Pjerin Ndreu 7714 vota

Pashk Gjoni 6885 vota

Deri me tani jane numeruar kutite e votimit ne Balldren, Blinisht, Shengjin, Dajç dhe vijon numerimi i kutive te votimit ne Kolsh, Kallmet dhe ato te qytetit te Lezhes.