Kandidati Gjoni takim me studentët e rinj të Lezhës

305

Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” për Bashkinë e Lezhës, ka zhvilluar një takim me studentët e rinj të Lezhës në Tiranë.

Lexojeni të plotë statusin e kandidatit Gjoni:

Bashkë fitojmë ✌️🇦🇱

Me studentë dhe të rinj të Lezhës që studiojnë dhe punojnë në Tiranë, për ndryshimin që sot më shumë se kurrë na duhet të gjithëve.

Askush dhe asgjë nuk i del dot para frontit të të rinjve dhe mbarë lezhjanëve për fitoren bindëse të 14 Majit.

Bashkë ndryshojmë të ardhmen, i shërbejmë me dinjitet Lezhës sonë të bukur 🇦🇱✌️