Kandidati Gjoni njofton publikimin e programit, çfarë do të ketë në qendër të vëmendjes…

287

Kandidati Gjoni ka ndarë me ndjekësit në faqen e tij zyrtare në Facebook një status ku njofton se së shpejti do të publikojë platformën e tij, programin e hartuar nga ekspertë të fushave përkatëse.

Lexojeni të plotë njoftimin e kandidatit Gjoni:

Lezhës do t’i ofrojmë programin më të mirë të hartuar nga ekspertë të njohur të fushave përkatëse 🇦🇱

Programi jonë ka në vëmendje krijimin e shpresës dhe besimit duke harmonizuar investimet me zgjidhjen e problemeve reale të komunitetit.

Mbi të gjitha ka në fokus frenimin e largimit të të rinjve dhe familjeve në tërsi, numri i të cilave që kanë lënë Lezhën për shkak të politikave qorre të pushtetit lokal dhe atij qëndrorë, mbetet dëshpëruese.

Bashkë ndryshojmë Lezhën, shtëpinë tonë të përbashkët. Ne e kemi këtë vullnet dhe me 14 Maj, do ta bëjmë realitet 🇦🇱