Kandidati Gjoni në Barbullojë: “Njerëzit e lirë i bashkohen kauzës sonë”

317

Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” ka zhvilluar një takim në Barbullojë ku ndër të tjera ai ka theksuar mungesën e investimeve në 10 vite në këtë zonë. Ai është shprehur gjithashtu se kauza e tyre është për një të ardhme më të mirë.

Lexojeni të plotë:

Në Barbullojë, aty ku njerëzit e lirë i bashkohen kauzës sonë për një të ardhme më të mirë dhe më me dinjitet.

Asnjë investim në 4 vjet nga bashkia në ikje.

Asnjë investim nga Qeveria në 10 vite, ndaj nuk ka forcë që e ndal ndryshimin më 14 Maj.
Kauza jonë për të ndryshuar të ardhmen po përqafohet në katër anët e Lezhës. Fitorja jonë do të jetë më e bukura, më e bekuara dhe më triumfuesia🇦🇱