“Ju dhashë fjalën… ta gëzoni rrugën!”/ Kryebashkiaku i Lezhës në Ungrej për premtim e mbajtur

253

Banorët e fshatit Ungrej të Lezhës patën rastin të takohen sot me Kryetarin e Bashkisë së qytetit, i cili ka përmbushur premtimin e tij për ndërtimin e rrugës së tyre. Takimi ishte një rast që Kryetari i Bashkisë të takohej me banorët e fshatit dhe të diskutonte ecurinë e projektit.

Gjatë takimit, Kryetari i Bashkisë ka deklaruar me krenari se zotimi që i ka bërë banorëve të Ungrejit është realizuar. Ndërtimi i rrugës po shkon në fazën përmbyllëse, duke sjellë një përmirësim të nevojshëm të infrastrukturës së fshatit, duke e kthyer nga një vend të izoluar në një të aksesueshëm e të ndërlidhur.

Projekti kishte qenë një prioritet për Kryebashkiakun që kur ai mori detyrën dhe ai ka punuar pa e humbur përqëndrimin për të siguruar fonde dhe burime për ta bërë atë realitet. Ndërtimi i rrugës pritet të sjellë një ndryshim të rëndësishëm në jetën e përditshme të banorëve aty, duke siguruar akses më të mirë në transport dhe duke e bërë më të lehtë lëvizjen e mallrave dhe shërbimeve brenda dhe jashtë zonës.

Gjatë takimit nuk kishte sesi të mos dallohej përkushtimi i Kryetarit të Bashkisë për projektin, i cili ndau emocionet e tij për përfundimin me sukses të projektit. Banorët u shprehën gjithashtu të kënaqur me rezultatin, duke shprehur mirënjohjen e tyre për Kryetarin e Bashkisë për përmbushjen e premtimit të tij dhe për t’u ofruar atyre një përmirësim shumë të nevojshëm për komunitetin e tyre.

Restaurimi i rrugës Ungrej është vetëm një shembull i angazhimit të Kryebashkiakut për përmirësimin e infrastrukturës dhe cilësisë së jetës në Lezhë. Përpjekjet e tij po ndihmojnë për të krijuar një të ardhme më të mirë për të gjithë banorët e zonës.