Gjoni: “Të shkojmë sa më shumë në votime”

549

Sot është një ditë e madhe shprese dhe besimi. Të bindur që do t’ia dalim me sukses.

Të shkojmë sa më shumë në votime, pjesmarrja e madhe e deritanishme dëshmon ndryshimin që po vjen.

Presioni dhe trysnia e palës kundërshtare ndaj votuesve dëshmon fundin e tyre.

Zoti bekoftë Lezhën dhe mbarë popullin e saj🇦🇱🇦🇱