Gara për Këshillin e Lezhës: PSD publikon kryesuesit e listës

783

Përveç tre partive kryesore në garën për Këshillin me 14 Maj, në listën e pretendentëve të paneglizhueshëm janë edhe disa parti të tjera të cilat jo aq fort të njohura nga emri sesa nga faktori me ndikim lokal që e përfaqëson.

Këto parti pretendojnë dhe realisht rezultatet kanë treguar një histori me nga 3 e deri në 5 karrige Këshilli të fituara me votë.

Një ndër këto parti është edhe PSD e cila kandidon me këta kryesues liste në 14 Maj:

  1. Aris Mema
  2. Xhovana Gjokhilaj
  3. Edlir Reçi
  4. Miranda Dodaj
  5. Marko Jaku
  6. Justina Gjushi
  7. Klevis Bezhi