Dita 4: Ndreu në Desenzano del Garda, mbështetje e padiskutueshme

125

Në vazhdën e takimeve në veri të Italisë me shqiptarë, e lezhjanë që jetojnë aty, Ndreu ka patur stacionin e radhës në Desenzano del Garda.

Këtë takim, si dhe fotot e rastit, Kryebashkiaku i ka përcjellë në faqen e tij zyrtare:

Mbi 150 emigrante lezhjane sot u mblodhen ne Desenzano del Garda ne nje bashkebisedim te hapur.

Mbeshtetja e tyre eshte e padiskutueshme per shkak te impulseve te ndryshimit qe kemi dhene keto 4 vite dhe qe kane ngjallur shpresen e zhbillimit te pandalshem!

Kane qene 4 dite intensive ne shume qytetete, me grupe te ngushta dhe takime ne salla me emigrante qe e duan vendin e tyre dhe qe shprehen per pjesmarrje ne zgjedhje ne mbeshtetjen tone!