Cara shtron iftar në Gjorm: “Ky muaj i bekuar të na bëjë më solidarë e të pranishëm me ata në nevojë”

332

Kryetarja e Bashkisë Kurbin, Znj. Majlinda Shqalsi Cara ka shtruar në këtë mbrëmje iftarin për besimtarët, motra e vëllezër myslimanë, në Gjorm.

Lexojeni të plotë statusin e Carës:

Në Gjorm, në iftarin e shtruar për besimtarë, motra e vëllezër myslimanë, me shpresën se ky muaj i bekuar të na bëjë më solidarë me njëri-tjetrin dhe t’u gjendemi pranë atyre që kanë më shumë nevojë🌙🕌

Agjërim të lehtë e të pranuar🤲