Bashkia Lezhë lajmëron fillimin e ndërtimit të trotuarit në lagjen “Xhenio”

139

Pak ditë mëparë banorë të lagjes “Xhenio” janë takuar ne Kryebashkiaku Ndreu në kuadrin e inspektimeve të këtij të fundit në lidhje me rikualifikim e rrugës dhe kanaleve kulluese.

Në përfundim të sistemit të kanaleve kulluese fillon shrimi i rrugës dhe ndërtimi i trotuarit.

Ndreu e ndau me ndjekësit e faqes së tij, lajmin për fillimin e ndërtimit të trotuarit në këtë segment:

Nje inspektim ne rrugen lidhese ndermjet rruges “Dede Shabani” dhe asaj “Azem Hajdari” , ku Bashkia Lezhe po ben rikualifikimin e rruges dhe kanaleve kulluese!

Nje fjale e dhene dhe e mbajtur para banoreve, duke ju bere me dije se keto dite fillon dhe trotuari ne Lagjen “Xhenio” cka akseson me mire kalimin e kembesoreve duke shmangur rrezikunn e trafikut!