Bashkia Lezhë binjakëzohet me Büyükçekmece, Ndreu nënshkruan dhe përcjell lajmin

621
©Bashkia Lezhë

Pak minuta mëparë Kryetari i Bashkisë Lezhë ka ndarë në faqen e tij zyrtare lajmin e nënshkrimit të marrëveshjes me Bashkinë Büyükçekmece.

Ja çfarë shkruan Ndreu në statusin e tij bashkë me fotot e rastit:

Sot ne Bashkine Büyükçekmece Turqi firmosem mareveshjen e binjakezimit me Bashkine Lezhe!

Takimi dhe biseda me kryetarin e Bashkise mike tashme Büyükçekmece, Dr. Hasan Akgün, nje personalitet qe drejtonte prej 5 mandatesh pa shkeputje, ishte impresionuese!

Nje pritje e ngrohte, diskutime per bashkepunime reale ne projekte te perbashketa, ne arsim, mjedis, ceshtje sociale dhe urbane, ne mjekesi, si dhe ne turizem!

Si vend bregdetar dhe si nje drejtues me pervoje te gjate, Dr Hasan Akgün, ofroi gjithe kapacitetet e veta personale dhe te Bashkise Büyükçekmece ne mbeshtetje te Bashkise Lezhe.