Doktor… ka një fitore edhe brenda humbjes…

Një fjalë e mençur thotë, "Humbja është jetime ndërsa fitorja ka njëqind baballarë." Ndërkaq në kampin socialist ka nisur festa e fitores, e siç i...

ZAZ Lezhë/ Qershia mbi tortë, Ndreu fiton Shënkollin, dhe merr Bashkinë

Sapo është mbyllur numërimi i njësisë Shënkoll, dhe rezultati aty është qershia mbi tortën e fitores së socialistëve. Shënkolli, ose Kështjella e të djathtëve për...

ZAZ Lezhë/ Ndodh çudia e madhe me votat e Rrilës

Në çdo palë zgjedhje, lokale e të përgjithshme, Rrila ka qënë hambari i votave të djathta. Në qendrat 746, 746/1, 747, 747/1, dhe 747/2 të...

Lezhë/ Ndreu thellon diferencën pritet Zejmeni, Shënkolli, dhe Ungrej

Përditësim i ores 08:00 mbi numerimin e votave ne Bashkine Lezhe. Pjerin Ndreu PS: 9843 Pashk Gjoni BF: 8591 Deri në këto momente jane numeruar Dajçi, Blinishti,...

KZAZ Lezhë/ Ndreu udhëheq, fillon numërimi i kutive të qytetit, pritet thellim diference

Prej orës 01:00 të 15 Majit në ZAZ 12 dhe 13 të Lezhës vijon i pandërprerë numërimi i fletëve të votimit për Kryetar. Pasqyrimi i...

Lezhë/ Kandidati Gjoni përsërit thirrjen: “Dilni votoni!”

Pak minuta mëparë kandidati Gjoni ka publikuar një status në faqen e tij zyrtare ku ka ripërsëritur edhe njëherë tjetër thirrjen për të dalë...

Zejmeni, Kolshi, Shëngjini… njësitë me pjesëmarrjen më të lartë deri në ora 16:00 në...

Ndërsa orari zyrtar i votimit do të jetë i hapur edhe për dy orë të tjera, pra deri në 19:00, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve...

Gjoni: “Të shkojmë sa më shumë në votime”

Sot është një ditë e madhe shprese dhe besimi. Të bindur që do t'ia dalim me sukses. Të shkojmë sa më shumë në votime, pjesmarrja...

Ndreu hedh votën dhe i fton të gjithë të bëjnë gjithashtu

Ndërgjegjësimi dhe shprehja e vullnetit nis nga vota. Të votosh është një e drejtë dhe detyrë qytetare dhe morale. Të nderuar qytetarë ju ftoj t’a...

Lezhë/ Votimi vijon qetësisht, problematika te 746, u kapërcye me anë të mirëkuptimit

Procesi i votimit në të gjitha qendrat e votimit të Bashkisë Lezhë vijon normalisht. Një fluks i madh zgjedhësish janë paraqitur që në orët...