Gjyqtari humb jetën nga COVID-19, miku: Sëmundja e mallkuar e sfiliti dhe e mori

Koronavirusi i ka marrë jetën një tjetër emri të njohur. Gjyqtari Durim Kadiu pas disa javësh i shtruar në spital e humbi luftën me sëmundjen duke ndërruar jetë. Ish-drejtori i Arkivit në Ministrinë e Brendshme, historiani Kastriot Dervishi që njofton lajmin e trishtë e cilëson të pabesueshme ikjen parakohe të mikut të tij.

“Për njeriun e mirë Durim Kadiu. E pabesueshme! Miku im i mirë, Durim Kadiu nuk jeton më. Sëmundja e mallkuar covid 19, e cila e sfiliti për disa javë, i mori jetën. Nuk do kemi më midis nesh njeriun fisnik, gjyqtarin dhe familjarin shembullor.