“Turp me t’lexu kush!”, “Po shkruan si 5 vjeçe!”/Marku e Pacaj nuk ia kursejnë komentet njëri – tjetrit…

Nuk është aspak e çuditshme që ndezja e motorëve të fushatës të përkojë fillimisht me ashpërsimin e toneve në rrjetet sociale.

Ka mjaftuar një status i Drejtori të Postit Shëngjin Ermal Pacaj në lidhje me aktualitetin e ditës, për t’i dhënë shkas nënkryetares së Bashkisë Lezhë për të reaguar.

Ja statusi i postuar nga z. Pacaj:

statusi

Ja vijimi i bisedës mes tyre:

komentet

Kujtojmë lexuesin se Ermal Pacaj është një ndër personat kyç të PS-së së Lezhës i cili ka ushtruar gjithnjë një rol publik vendimtar dhe ka menaxhuar një numër të konsiderueshëm projektesh e fushatash në PS-në e Lezhës, aktualisht mban postin e Drejtorit të Portit Shëngjin.

Alfrida Marku është nënkryetare e Bashkisë Lezhë dhe ndoshta personi më i shfaqur në publik, për mediat dhe në mes të qytetarëve në të gjithë PD-në e Lezhës.