Remont në Lezhë dhe Kurbin/ OSHEE: Ja zonat pa energji më 8-9 Tetor

OSHEE njofton se për shkak të remontit që do të kryhet në Vorë, Lezhë dhe Kurbin në datat 8 dhe 9 Tetor në disa zona do të stakohet energjia elektrike.

Zonat ku do të stakohet energjia elektrike:

Për shkak të remontit të planifikuese të OST në linjën 110kV L110 – 13/2 Lac 1 – Lac 2, OSHEE është e detyruar të stakojë energjinë elektrike në Linjën 110kV L110 – 36 Lac 1 – Fushë Kuqe dhe në linjën 110kV L110 – 13/1 Fushë Krujë – Lac 1, në datën 08 tetor, në intervalin kohor 09:00-11:00.

Pa energji do të mbesin: Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrëz,

Patok, Ujësjellësi Fushë-Kuqe, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok,

Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

Zona pa energji në Lezhë/Rrilë: Gryk Lumi (Kom. Shënkoll), Barbullojë, Gajush, Shënkoll, Tale, Burgu, Hidrovoret Drojë

Si masë sigurie për punimet e OST, kompania OSHEE është e detyruar të stakojë linjën 6kV në N/stacionin Lac 1, nga ora 09:00’ deri ne oren 11:00’,

Zonat që mbeten pa energji në Kurbin/ Autostrada,

Fushe Gjorm (Pjesërisht), Ish Kombinati, Zhej Vogël Pjesërisht, Fshat Laç (Pjesërisht)

Shullaz, Fushë-Shullaz, Fushë-Milot