Lajm i Fundit! Doktoratura e Monika Kryemadhit plagjiaturë!

Në këto momente një video live e publikuar në faqen e Dr. Taulant Muka po tërheq shumë vëmendje publike pasi në lidhje direkte është edhe Dr. Vladimir Kola.

Plagjiatura e radhës është gjetur në tezën e doktoraturës së Znj. Monika Kryemadhi

Doktori i Shkencave Z. Vladimir Kola ka sqaruar me detaje rastet konkrete të plagjiaturës ku sipas tij ajo ka kopjuar jo një, por dy kapituj nga pronësia intelektuale e tjetër kujt!

Z. Taulant Muka bën thirrjen për të denoncuar më tej çdo rast të vjedhjes së dijes dhe largimin nga postet e rëndësishme të atyre që vjedhin dijen.