Posta e Lezhës ka një njoftim të rëndësishëm për pensionistët!

Ditën e sotme nëpërmjet ekranit të televizionit Top Channel Drejtori i Përgjithshëm i Postës Shqipare u ka bërë thirrje të gjithë pensionistëve që të mos lëvizin nga shtëpia për të tërhequr pensionet.

Ky njoftim është përcjellë edhe nga Drejtori i Filialit të Postës Lezhës, Z. Pjerin Çuku i cili, e ka shpërndarë njoftimin nëpër të gjitha pikat e postës shqiptare, Lezhë, Laç e Mirditë.

Lexojeni të plotë njoftimin e Postës Lezhë:

Stafi ynë në shërbimin tuaj.

Te gjithe pensionistet te mos paraqiten fizikisht pranë Zyrave Postare te Filialit te Postes Lezhë per te terhequr pensionin. Punonjesit e postës do jua sjellin ate ne familje.

Gjithashtu, tashme ju vijme ne ndihme edhe per pagesat e energjise elektrike, te ujit dhe telefonise duke mos dale nga banesa juaj.

Për çdo informacion ju lutem kontaktoni në numrat e mëposhtëm të telefonit ku do tju informojnë punonjësit të cilët janë pjesë e “Njësisë së përqëndruar të ankesave”:

068 800 0111 Astriti

069 380 7122 Donika