Lezhë/ Fillon çertifikimi e të rinjve udhërrëfyes turistikë

Në Lezhë nuk ka asnjë guidë turistike të çertifikuar për turistët. Ky rol është kryer ose nga individë privatisht ose nga udhërrëfyes të vetë grupeve,...

UNUM Festival /Ja çmimet dhe vendet ku mund të tërhiqni biletat!

31 Maj deri me 3 Qershor te Rana e Hedhun zhvillohet UNUM Festival. UNUM në latinisht do të thotë "NJË", por kuptimi këtu nuk është...

Plazh në nëntor, pushues të shumtë në bregdetin e Shëngjinit

Fillimi i muajit nëntor e ka gjetur bregdetin e Shëngjinit me pushues të shumtë. Vizitorë të ardhur nga Kosova, qytete të ndryshme të Shqipërisë,...

Lezhë/ Pushuesit të dashuruar me Plazhin e Tales!

Plazhi i Tales po frekuentohet çdo vit e më shumë jo vetëm nga pushuesit vendas por edhe nga të huajt, dhe kjo nuk është...

“Zbardhen shifrat”/ 70 mijë vizitorë në zonat turistike të Lezhës

Edhe kohë më parë, nga AdZM e Qarkut Lezhë, janë publikuar të dhëna mbi numrin e vizitorëve që futen në Ishull-Lezhë dhe në lagunat...

Cilat janë 6 hotelet më të mira të Lezhës

Nëse keni menduar se Google përdor yjet që kanë hotelet për t'i rënditur ato në sytë e botës, e keni menduar gabim! Për Google-in, yjet...

Më të fundit