Lezhë/ Pushuesit të dashuruar me Plazhin e Tales!

Plazhi i Tales po frekuentohet çdo vit e më shumë jo vetëm nga pushuesit vendas por edhe nga të huajt, dhe kjo nuk është...

Zbatica ka Filluar… Erdhi Koha të Përdorim Trurin! Shëngjini Nuk Është Më Foleja e...

Në Shëngjin numri kryesor i pushuesve përbëhet nga shqiptarët e Kosovës. Por operatorët turistikë parashikojnë një ikje graduale të tyre pas liberalizimit të vizave...

Zyra e Turizimit në Bashkinë Lezhë rikthen festat tradicionale lokale

Zyra e Turizmit dhe ajo e Kulturës në Bashkinë e Lezhës po synojnë të rikthejnë atmosferën e festave tradicionale lokale duke i veshur ato...

“Zbardhen shifrat”/ 70 mijë vizitorë në zonat turistike të Lezhës

Edhe kohë më parë, nga AdZM e Qarkut Lezhë, janë publikuar të dhëna mbi numrin e vizitorëve që futen në Ishull-Lezhë dhe në lagunat...

Plazh në nëntor, pushues të shumtë në bregdetin e Shëngjinit

Fillimi i muajit nëntor e ka gjetur bregdetin e Shëngjinit me pushues të shumtë. Vizitorë të ardhur nga Kosova, qytete të ndryshme të Shqipërisë,...

Lezhë/ Fillon çertifikimi e të rinjve udhërrëfyes turistikë

Në Lezhë nuk ka asnjë guidë turistike të çertifikuar për turistët. Ky rol është kryer ose nga individë privatisht ose nga udhërrëfyes të vetë grupeve,...

Më të fundit