Shpellat e Mirditës, një enciklopedi që sapo ka nisur të shfletohet…

Shpellat e Mirditës, një enciklopedi që sapo ka nisur të shfletohet Për vetë pozitën që ka patur Mirdita në rrjedhat e historisë dhe kulturës kombëtare,...

The Guardian: Shqipëria dhe Kosova, një xhep i mrekullueshëm i Europës

Pamjet që shikon nga maja më e lartë e Kosovës janë të pabesueshme. Ose kështu më është thënë. Është e ndërlikuar për ta konfirmuar...

Turizmi në shtator/ Culture Trip: Shqipëria ndër destinacionet më të mira

Me sezonin që po vjen drejt fundit, shtatori konsiderohet si muaji më i mirë për të udhëtuar, veçanërisht në Europë, duke qenë se temperaturat...

Kanuni i Lekë Dukagjinit tashmë edhe në gjuhën spanjolle

Rëndësia e trashëgimisë së dokumentit më të rëndësishëm të një periudhe të gjatë, si një dokument ligjvënës njihet që me kohë. Por përveç rëndësisë...

Indeksi për udhëtim e turizëm/ Shqipëria, në 15 vendet më të përmirësuara në 2017-ën

Shqipëria është 1 ndër 15 vendet më të përmirësuara në Indeksin e Konkurrueshmërisë për Udhëtim dhe Turizëm në vitin 2017. Raporti i fundit i Forumit...

FOTO/ Nuk jemi në Luvër, punimet e qeramistit zadrimor do ju lënë me gojë...

Vasili, mjeshtri i qeramikës në Krajë, është nga nxënësit e Dom Antonio Sharrës. Dom Antonio është prifti italo shqiptar i Kambanës së paqes, gjurmët...

Marshallah! Shqipëri e bekuar! Ambasadori i Austrisë mrekullohet në Valbonë…

Marshallah! Shqipëri e Bekuar! Ky ishte titulli i një postimi në mediat sociale të ambasadori austriak Johann Sattler, postimi i cili u desh edhe pak...

“Hylli i Dritës” në Troshan, aty ku të ushqyerit mirë vjen nga dashuria për...

Dëshira për të njohur historinë e popullit tim është e ngjizur thellë në mua, si diçka të cilës nuk i shmangem dot, nuk e...

Hotelet përgjatë bregdetit shqiptar/ Si variojnë çmimet në plazhet kryesore

Vit pas viti, Shqipëria pret që të përjetojë shpërthimin e saj “turistik” dhe rrethanat herë pas here edhe e kanë ndihmuar që rezultatet finale...

Një grusht parajsë nga plazhi i Tales

Plazhi i Tales pa frikë mund të quhet Bregu i Diellit, biles që në këtë moment le të biem dakord që kështu ta quajmë...
Reklamë

TË FUNDIT