Mbani tensionin nën kontroll duke zbatuar këto 3 rregulla

Problemet me tensionin shfaqen më së shumti tek personat në moshë, por kohët e fundit po prekin edhe të rinjtë… kjo më shumë për...

Hani thonjtë? Ja rreziqet shëndetësore që fshihen pas këtij veprimi

Për shumë persona, "ngrënia" e thonjve është kthyer në një ves jashtë mase të keq. "Fatkeqësia" qëndron në pamundësinë që këta persona kanë për...

Të qënit bujar ju bën më të lumtur

Nuk nevojitet ndonjë shkencë për të ditur se kur bën veprime të mira njeriu ndihet mirë. Por tashmë shkencëtarët kanë zbuluar se edhe mendimi...

Studimi: Si po ndikon rritja e shfaqjes së duhanpirjes nëpër filma tek të rinjtë

Sipas një studimi të ri, pamjet e njerëzve që shfaqen nëpër filmat me fitime të larta, duke përdorur duhan janë rritur me 80% nga...

Gentiana, bima e mbretit Ilir

Njihet si bar zemre, sanëz, kërrsanëxë, sancë, ksane, raven, lincurë – por emrin e ka Gentiana. Bëhet fjalë për një barishte të hidhur që...

Kujdesi ndaj diellit: Kur mund dhe nuk duhet të ekspozohemi

Stina e verës, na tërheq drejt ekspozimit në diell, por pas kësaj fshihet diçka që vështirë se mund të riparohet. Në një moment kur...

8 veprime që njerëzit e shëndetshëm i bëjnë çdo ditë

Të jetosh shëndetshëm është një proçes që duhet të ndiqet progresivisht gjatë gjithë jetës. Edhe pse nuk mund t’u shpëtosh sëmundjeve apo problemeve të...

Zbuloni se cilat sëmundje rrezikoni bazuar në muajin tuaj të lindjes

Muaji i lindjes mund të ndikojë në sëmundjet që mund t’ju shoqërojnë gjatë jetës tuaj. Sipas një studimi të ri, ekspertët aludojnë se ndryshimet sezonale...

Kujtesë e dobët? Kjo mund të jetë një gjë e mirë për ju

A njihni persona të cilët mburren gjithnjë se kanë një kujtesë perfekte? Realisht ata nuk kanë të drejtë ta bëjnë këtë sepse të kesh një...

Si të jetosh shëndetshëm si popullsia amishe?

Një studim i fundit ka zbuluar se amishët janë njerëzit më të shëndetshëm në Amerikë dhe se kanceri është një sëmundje shumë e rrallë...
Reklamë

TË FUNDIT