Pseudoligj, pseudoreformë!

U thonë 3 milion njerëzve mos e shisni votën dhe nuk u bëjnë thirrje 3 përsonave të mos e blejnë atë! A ka kërkesë për...

Kam mbaruar në “La Sapienza” por as mjek fshati s’më morën drejtorët e tu

Edi Rama na fton t’i tregojmë për eksperiencat negative me administratën. Gjatë fushatës na lodhi kokën duke na thënë se fajin që nuk funksiononte...

Rizgjedhja e z.Basha dhe a do të largohem unë nga PD pas datës 22...

Shqipëria është vend autokrat. Të gjitha partitë në Ballkan janë autokrate. Se s'mund të funksionojnë ndryshe. Pra vështirë të rritet ullini aty ku nuk...

“Shkaku i vdekjes së hyjnorit Gjergj Kastrioti-Skënderbeu: ethet e malaries, helmimi, plagosja në betejë...

Nga Paulin Zefi *Albanologu kroat dhe miku i madh i Shqiptarëve "Milan von Sufflay(1879-1931)", tek vepra e tij "Srbi i Arbanasi(Serbët dhe Shqiptarët)" e botuar...

Shqetësimi i partive të opozitës dhe heshtja e kritizerëve në prag të protestës –...

Nga Martin Dedaj Partia Demokratike Shqiptare së bashku me partitë e tjera aleate të opozitës dhe së fundmi edhe me LSI, kanë vendosur të thërrasin...

U mbars mali e polli një mi… Çudia e portalit qeveritar e-albania!

Pothuajse të gjitha mediat e vendit, ato të kontrolluara e ato të pavarura, institucionet e vendit, administrata publike, që të gjitha, si në komunikimet...

Zakon shqiptar – Më mirë po merrem me punët e tua!

Një mik i vjetër dhe i këndshëm tregon një proverb në formën e një fabule: njeriu mban dy thasë, njerin të ngarkuar në kurriz...

Ta shkruajë dikush e jepjuani ta lexojnë…

Fjalimin e Gertës... atyre... deputetëve tanë... atyre të së shkuarës, së tashmes dhe të së ardhmes (ose ata që i mban mendja-thuhet në kësi...

Viti i Sulltanit apo Viti i Skëndërbeut, z. Kryeministër? – Nga Alfrida Dedgjonaj Marku

Nga Alfrida Marku ( Nënkryetare e Bashkisë Lezhë) Kryqi e Hana e çdo politikani e vendimmarrësi DUHET të jetë NJË Zot i vetëm, mbrojtja e...

“Shqipëria, krimi i strukturuar në nivel politik dhe politika e strukturuar në nivel kriminal”

Nga Alfrida Dedgjonaj Për zyrtarin e lartë, "avokatin" e Tahirit në media, që këshillon (urdhëron) nga facebook-u, ish-zyrtarët e lartë të policisë së Vlorës që...
Reklamë

TË FUNDIT