“Valvulat e shkarkimit, Kali i Trojës në protestën e studentëve”, – nga Ilir Nikolla

Nga Ilir Nikolla Sot u shfaq për herë të parë në protestën e studentëve, bashkë me thirrjen anakronike “politika larg duart”, edhe një listë me...

“Ana tjetër e medaljes së protestës, që desh na shpëtoi pa u vënë re!”,...

“Ngelës” është fjala më e përdorur e ditës së sotme në vendin tonë. Kjo fjalë mori një konotacion tjetër nga ai që i jep përkufizimi...

T’i Mbash Paratë në Depozitë Bankare Njësoj si t’i Mbash “Nën Jastëk”, – nga...

Nga Fatjon BUSHI, Kontabilist i Miratuar Depozitimi i parave në depozita bankare, është parë gjithmonë si një mënyrë investimi pa risk. Në vendet me ekonomi...

Çfarë ndodhi me 8 Nëntor në Lezhë? A u shkel vija që ndan politikën...

Nga Dr. Vladimir Kola, Doktor në të Drejtën Kushtetuese dhe Publike e Përgjithshme Pashë direkt nga faqja facebook e Kryeministrit Edi Rama takimin që u...

Sfidat e adoptimit të Standarteve Kombëtare të Kontabilitetit përballë trysnisë fiskale, nga Fatjon Bushi

Nga Fatjon BUSHI, Kontabilist i Miratuar   VËSHTIRËSITË E RAPORTIMIT FINANCIAR PËRBALLË TRYSNISË FISKALE Gjatë viteve të fundit vendi jonë ka bërë hapa domëthënës në drejtim të...

“PD Lezhë ka ende kapacitetin për të prodhuar figura me integritet”, – nga Indrit...

Zgjedhjet për kryetarin e ardhshëm për drejtimin e Partise Demokratike dega Lezhë po komentohen nga të gjithë për vet faktin se janë fare pranë...

Sekreti i Sistemit Zgjedhor për Kryetarët e Bashkive, – nga Dr. Vladimir Kola

Nga Vladimir KOLA, Doktor në të "Drejtën Kushtetuese dhe Publike e Përgjithshme" Kam përshtypjen se shumë gazetarë, analistë, poltikanë e njerëz të fushave të ndryshme,...

A po e shkel apo jo Kushtetutën Presidenti Ilir Meta, në këto orë, kjo...

Nga Vladimir KOLA, Doktor në të "Drejtën Kushtetuese dhe Publike të Përgjithshme" A po e shkel apo jo Kushtetutën Presidenti Ilir Meta, në këto orë,...

Ironia e Agostin Markut! Ai përcjell mesazhin “thumbues” në vigjilje të Kongresit të Manastirit

Z. Agostin Marku, ish-deputet i Lezhës, aktualisht nënkryetar i Qarkut, ka gjetur mënyrën më "thumbuese" për ta përcjellë mesazhin e tij në këtë vigjilje...

“Socialistët duan Bashkinë e Lezhës”, – nga Indrit Vokshi

Socialistët duan Bashkinë e Lezhës nga Indrit Vokshi Argumentet që japin janë të tipit "Bashkia s'ka bërë asgjë". A ka bashki pa probleme? Jo, s'ka. Po...

Më të fundit