“Lezha Feston”/ Bashkia u jep bizneseve sheshin pa qera por…

Bashkia Lezhe sjell këtë verë për të gjithë qytetarët, emigrantët, vizitorët e turistët aktivitetin “Lezha Feston”. Ky aktivitet do të zhvillohet në qendër të...

Vizat e fejesës/ Ambasada Amerikane ka një njoftim…

Ambasada e SHBA-ve në Tiranë ka bërë një njoftim lidhur me vizat e fejesës. Në njoftim, thuhet se ata që aplikojnë për vizat e...

15 Vende të lira për saldator në Gjermani. Kompania garanton vizë 3 vjeçare dhe...

Kompania MUNIK GmbH shpallë konkurs për pozitat e më poshtme: SALDUES - 15 Vende të lira (Gjermani) Kualifikimet, aftesitë dhe përvoja: - Mosha 25+ - Përvojë e konsiderueshme...
Reklamë

TË FUNDIT