Më Trego Ngjyrën e Syve, të të Zbuloj Personalitetin Tënd!

A i njihni faktorët që ndikojnë në ngjyrën e syve? Sigurisht, shumica prej nesh thjesht përgjigjen "gjenetika" dhe kjo është pjesërisht e vërtetë. Për Universitetin e...

Unë punoj në Call Center – Ja si të më heqësh qafe me lezet

Nuk është nevoja ta mbyllësh menjëherë apo të bërtasësh. Po si mund të më largosh me të mira? Edhe punonjësit e suksesshëm që punojnë në...

Bukuria kushton! 10 Shpikjet më të Çmendura që Falë Zotit i Përkasin së Shkuarës

"Bukuria do sakrifica" është një frazë që ilustron më së miri listën e shpikjeve të rrezikshme. Në vitet 1920 deri në vitet 1950, lindën shumë...

Sheh ende në ëndërr ish-in? Ja shpjegimi i 8 ëndrrave më të zakonshme

Fundi i lumtur i disa çifteve thjesht nuk është shkruar në yje dhe këtë gjë na duhet ta pranojmë! Pa ndarje nuk do të kishte...

Pyetja që po Çmend Rrjetin: Në Cilin Drejtim po Shkon Autobusi?

Kjo lojë aftësuese që kërkon të dini se në cilin drejtim po shkon autobusi po i bën të rriturit të mendojnë mirë e mirë. -...

Ajo që Shikove të Parën, Zbulon Shkakun e Ankthit në Marrëdhënie

Çfarë ju shqetëson më shumë kur vjen puna për të rënë në dashuri? Momentet që shpenzojmë kur biem në dashuri dhe marrëdhëniet afatgjata me partnerët...

Sytë Katër Para dhe Gjysmë të Mbyllur më Pas! Situatat Tipike Para dhe Pas...

"Martesa është të marrësh dhe të japësh. Më mirë t’ia japësh vetë, se ajo do t'i marrë gjithsesi." – Joey Adams Çdo çift ka jetën...

Me hile! Po thonë që nëse i ngjan babit, merr më shumë dashuri

Po mami ku mbeti? Ju si mendoni? Nga pjesët më të vështira të të qënit nënë mund të jenë periudha e parehatshme e dhimbjeve të shtatzënisë, e...

Nëse Shkon në Një nga këto 10 Restorante, Do të Mbetesh pa Ngrënë!

As që do ta kesh mendjen atje! Në këto restorante të veçanta, njerëzit shkojnë për atmosferën dhe më pas "ngecin" aty për ushqim. Restorant Ithaa Undersea-Rangali...

Ato që kanë shpirtin e fortë, dyshojnë më shumë tek vetja…

Ne mësojmë prej eksperiencave tona, gabimeve tona, mësojmë prej të tjerëve dhe prej vetë universit. Jemi në të njëjtën kohë studentë dhe mësues, sepse mësojmë...
Reklamë

TË FUNDIT