12 thënie brilante që kanë fuqi të ta ndryshojnë jetën

“Gjej një punë që e do fort, dhe nuk do të të duhet të punosh asnjë ditë në jetën tënde.” “Udhëtimi prej një mijë kilometrash...

15 mësimet se si të jetoni një jetë kuptimplotë sipas Rumit

Jalal ad-Din Muhamed Balkhī, i njohur si Rumi, ishte një poet persian, jurist, teolog, dhe mjeshtër Sufi, i cili shkroi disa nga fjalët më...

Hallall qumështi i nanës Emina…

“Unë kam pa varfëri nëpër botë, kam kenë në ndihmat humanitare në Indi dhe Afrikë, por kur një nanë shqiptare dridhet e të kërkon...

Angeline Jolie i dedikon një letër të sinqertë dhe prekëse të gjithë botës

Aktorja dhe prodhuesja e filmave Angelina Jolie njihet si një kampione që ngre zërin e saj ndaj çështjeve për të drejtat e njeriut në...

8 Cilësitë e Një Njeriu të Kulturuar sipas Anton Çehov

Çfarë do të thotë të jesh ”i kulturuar”? A ka të bëjë me të qenët një lexues i mirë, apo të dish se si të...

Anton Çehov: 8 Cilësitë e një Njeriu të Kulturuar

Çfarë do të thotë të jesh ”i kulturuar”? A ka të bëjë me të qenët një lexues i mirë, apo të dish se si të...

Nëse ke përjetuar ndonjëherë humbjen e dikujt që ke dashur fort, këto fjalë të...

“Ndonjëherë jam i mërzitur dhe nuk e di arsyen. Është thjesht një re që më vjen dhe më mbulon.” Kur vjen hidhërimi, nuk është aspak...

12 thënie plot guxim që çdo femër duhet t’i lexojë

“Unë kam arritur në përfundimin që, secila prej nesh ka një thirrje personale që është po aq unike sa edhe gjurmët e gishtave, dhe...

Si ishin fëmijët para 100 viteve, nga 32 vende të botës. Ja kush është...

Koleksioni i rrallë i fotove, i cili po shpërndahet nga të katër anët e internetit i publikuar nga faqja Bright Side paraqet foto të...
Reklamë

TË FUNDIT