Zvogëlohen lugët e lezhjanëve, thellohet pabarazia Tiranë – Lezhë, shikoni sa ka rënë Lezha...

Në vitin 2015 familjet në 5 qarqe të vendit konsumonin mbi mesataren e vendit, ndërsa në vitin 2017 vetëm familjet e vetëm 2 qarqeve,...

Zbatica ka Filluar… Erdhi Koha të Përdorim Trurin! Shëngjini Nuk Është Më Foleja e...

Në Shëngjin numri kryesor i pushuesve përbëhet nga shqiptarët e Kosovës. Por operatorët turistikë parashikojnë një ikje graduale të tyre pas liberalizimit të vizave...

VIDEO/ Kontrollet në lokale, shihni si u kapën të dyshuarit në Lezhë…

LEZHË - Policia e Lezhës ka vënë në pranga 4 persona gjatë disa kontrolleve nëpër lokale e makina. Si rezultat i operacionit të koduar "Telekomanda" i...

Video/ Nënkryetarja e Bashkisë kërkon Përfshirjen e të Rinjve edhe të Njësive Administrative në...

Përfshirja e të rinjve në diskutimet dhe idetë zhvilluese të Lezhës Zëri i të rinjve të shkollave të Lezhës do të dëgjohet në hartimin e...

Bashkia Lezhë lëshon Urdhër për Heqjen e Ndërtimeve të Përkohshme në Zonën Bregdetare

Njoftim për heqjen e ndërtimeve të përkohshme në zonën bregdetare. Bazuar në ligjin Nr.9870.dt.16.07.2007, ”Për inspektimin dhe Mbrojtjen e Territorit nga Ndërtimet e Kundraligjshme” i...

“Të na falni zotërinj… që ua kërkuam rrugën e Torovicës, jemi penduar, nuk e...

Na vjen në kujtesë intervista e gazetari Altin Memaj me një tour-ist i cili ia kishe behur në biçikletën e tij anë-e-qark Evropës por...

Ky është Restoranti në Lezhë që Realizon Baxhon e Parë me Energji Diellore

Të zgjedhësh të minimizosh kostot për biznesin tënd duke përdorur burime alternative energjetike si energjia diellore është një zgjidhje e bindshme për të lehtësuar...

Më të fundit