Rama, në hall se s’shkruan dot një version të ri të “Kurbanit”, – nga...

Nga Ilir Nikolla Për të përshkruar gjendjen e rëndë psikologjike ku ndodhet këto ditë Edi Rama mjafton të kujtojmë se prej dy ditësh, ai ka...

Tetori muaji i ndërgjegjësimit, mbi 500 të rinj pjesëmarrës…

Tetori muaji i ndërgjegjësimit kundër trafikimit të qenjeve njerëzore. Tetori është muaji i ndërgjegjësimit në luftën kundër trafikimit të personave, dhe për këtë arsye Drejtoria...

Zjarrfikësit trajnim me nxënësit e shkollës “Kolin Gjoka”, si të veprojmë në rast zjarri…

Zjarrfikësit trajnim me nxënësit e shkolles "Kolin Gjoka" si të veprojmë në rast zjarri Shërbimi Zjarrfikës ka për qëllim kryesore të punës së vet, sigurinë...

‘Mbyten’ 300 milionë lekë tek shëtitorja buzë lumit Drin!

Një prej katër dëshirave (impulseve) që drejtojnë gjithë sjelljen njerëzore është edhe dëshira për shkatërrim, thoshte nobelisti i famshëm Bertrand Rusell, kjo sepse i...

Më të fundit