“Një babale tepër!”/ PS e Lezhës organizoi Asemblenë e Zgjeruar, ndodh e pazakonta!

Partia Socialiste e Lezhës ka oganizuar ditën e djeshme, Asemblenë e Zgjeruar. Në këtë Asamble morën pjesë figura me profil të lartë në Partinë...

Posta Shqiptare me një shërbimi të ri me tarifa dhe shpejtësi konkurruese…

Posta Shqiptare do të vijë së shpejti me një tjetër shërbim për qytetarët, që është transferta e parave në të gjitha shtetet e botës. Vetëm...

Drejtori i Spitalit Lezhë sqaron me detaje situatën në lidhje me aparaturën e mamografisë

Drejtori i Spitalit Rajonal Lezhë Dr. Leon Kaza në një intervistë për Televizionin Lezha ka sqaruar opinion publik në lidhje me aparaturën e mamografisë,...

Furnizimi i bregdetit me ujë, studimi për Lezhën, njësia Shënkoll fillon e para…

Të paktën katër zona që preken nga deti dhe që kanë në përbërje të tyre destinacione turistike do të përfshihen në një studim-projektim për...

‘Mbyten’ 300 milionë lekë tek shëtitorja buzë lumit Drin!

Një prej katër dëshirave (impulseve) që drejtojnë gjithë sjelljen njerëzore është edhe dëshira për shkatërrim, thoshte nobelisti i famshëm Bertrand Rusell, kjo sepse i...

Keler Sufja:”Pjerin Ndreun nuk çuditemi ta shohim Ministër të Brendshëm, e jo më Kryetar...

Nëse është dikush nga të rinjtë e PS në Lezhë i cili e ka kuptuar më mirë se kushdo tjetër se si funksionojnë rrjetet...

Nënkryetarja e Bashkisë i rikthehet problematikës së Mamografisë në Spitalin e Lezhës

Pas kronikës së përgatitur nga gazetarja Kristiana Pemaj e Televizionit Lezha dhe pasi lajmi u publikua në faqen Lezha News, nënkryetarja e Bashkisë Lezhë...

Inspektorët e AKU-së Lezhë bllokojnë mish dhe peshk në tregun e Milotit, gjobë shitësve!

Në kuadër  të vënies në kontroll të tregjeve mbarë vendit, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit  ka nisur inspektimin në disa prej tyre. Trupat inspektuese e DRAKU,...

Deputeti i Lezhës:”Këta kanë humbur rrugën në oborrin e vet, për t’u mëshiruar…”

Deputeti i Partisë Socialiste për Qarkun e Lezhës, Pjerin Ndreu iu është bashkuar reagimeve për çështjen ‘Babalja’, ngjarje që ‘zien’ këto ditë. Në një...

Partia Socialiste e Lezhës e ‘rrethon qytetin nga të 4 anët’ me aktivitete të...

Një javë mjaft intensive kjo që shkoi për strukturat e PS-së së Lezhës. Vetëm në 3 ditët e fundit janë kryer një varg intensiv...

Më të fundit